Annerledes Syden?

Annerledes fordi vi søker å tilby et alternativ til ferdige pakketurer til "typiske" turistreisemål.

Vi henvender oss til mennesker som setter pris på individualitet, kultur og opplevelser.

Syden fordi vi befinner oss på den kjente Solkysten med sitt behagelige klima og strendene ikke er langt unna.

............................................vår filosofi.............

  • Vi vet at mennesker er forskjellige og har forskjellige behov
  • Vi vet at mange har sin drøm om et " annerledes syden" 
  • Vi har førstehåndskunnskap om Torrox. Kall oss gjerne "eiendomsveiledere"
  • Vårt viktigste mål er at du blir fornøyd

..........................................................................

Vi kan Torrox

Vi kom til Spania for første gang i 1995. Vi bor i Norge, men er i Spania flere ganger i året. Etter å ha oppholdt oss i Torrox i lange perioder, har vi god kjennskap til landsbyen og områdene rundt. Vi tør derfor si at vi vet hva vi formidler!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Om du tenker på å leie hus eller kjøpe hus, håper vi du tar kontakt for en uforpliktende prat! Vi vil gi deg nøytral informasjon om hva vi kan tilby, slik at du på et bredere grunnlag kan finne ut om dette er noe for deg. Vi vet at ingen er tjent med å få noe de ikke vil ha. Vi er opptatt av å få fornøyde kunder, og setter kvalitet foran kvantitet.

Vi vet at huskjøp er en stor avgjørelse og råder våre kunder til å leie før de eventuelt kjøper. På den måten kan de selv få et forhold til stedet og områdene rundt, ta med seg opplevelsene tilbake til Norge og bearbeide dem der. 

Dette er oss

Fant drømmestedet
Da vi kom til Spania i 1995, ble vi snart betatt av landet, menneskene, kulturen, naturen og ikke minst klimaet. Spanias mangfold gjorde at vi bestemte oss for å lete etter et sted som ville være det rette for oss å slå oss ned. Etter kort tid oppdaget vi Torrox og fant drømmestedet! - fjernt fra de store turistområdene, men nært til de fleste fasiliteter.

Vi leide ut huset de periodene vi ikke var der selv, og jeg begynte å jobbe som agent for et spansk meglerfirma. Ettersom interessen var stor, både for salg og utleie, begynte vi å leie ut hus for venner av oss.

- Eli -

Vår dyktige, alles gode hjelper og vaktmester, Eric

Han var vår vaktmester på huset vi kjøpte i 1996 og har siden vært endel av nettverket vårt i Torrox Han har bodd der siden 1993 og vet det meste om landsbyen og områdene rundt. Han tar seg av alt det praktiske rundt ankomst og avreise i Torrox - når det gjelder møting, nøkler, og informasjon om boligen du har leid.

Dersom problemer oppstår, vil han alltid løse de på mest behagelige måte.
Om du kommer for å kjøpe hus, er han også med på visning hvis du ønsker det. Som fastboende i Torrox, har han bred erfaring og gode spanske kontakter.

-Eric-

Klikk her for å begynne å skrive. Magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis.